Thursday, 1 November 2012

haha ;P

KENAPA lah mubin nie gedik sangat tau .
SAYANG MUBIN

last day in makmal bestari ... ;'(

nothing special for today but today is the last time for us to be together with our friends, teacher and all people in this school . teacher , friends don,t ever ever you forgot about us okay !! love you all friends :D

Saturday, 17 December 2011

sudah jatuh ditimpa tangga pulak !! ~,~

macam nie rupa apabila BERMASALAH !!
haha -,-"

dah dua hari kau tak text aku kan ? adaproblem ? just tell me . don't keep silent like this !! ye aku tau sebab apa kau marah kat aku . tapi aku memang xde pape gan sape2 pun lah ngek ! kau nak mara pehal lak ?? okay fine , sekarang i wanna be selfish , i had tooo !! aku dah pukir masak dan segaringnye ! haha . aku nak BREAK gan kau . aku xnak lah hubungan nie berterusan . aku yakin tak kemana pun hubungan kita nie kan . anggap jelah kita dah xde JODOH . lagipun aku pun nak spm kan next year . so paham2 jelaaa. :"(       
  yang sorang lagi nie . haisshh,,.. xtau nak cakap apa . dah sayang2 rindu2 bagai . haha . pening jugak pala aku sekarang memikirkan nya , aku pun xnak kecewa kan kau juga . tapi aku xtau ar keputusan aku lagi . aku takut lah gila . haha kalau boleh lepas nie aku xnak bercouple lagi .*wat sementara waktu jelah kan . haha why not kalau kita jadi kawan tapi mesra ? xboleh ke ngok ? haha aduh nak jawap ape nie kalau dy tanya lagi ? huhhh . =,='' 

Thursday, 15 December 2011

home sweet home :')

ayah keje . ibu keje . abang keje . adik boy merayap  je tau ! adik girl ? ngada-2 je lebih . kacau sikit merajuk masuk bilik . haha kelakar je . ibu aku kata aku dulu kecik2 pun sama juga . yeke ? haha tengok gambar time aku kecik2 . baru aku tau comel gila aku dulu . haha perasan pulak . makin besar makin lah comel kan . hahah :p
bila nak beli barang sekelah nie ? haha xsabar pulak .senior aku  suma tanya . dah beli barang sek x? dah ready nak sek x? mcm caring . tapi tu bukan caring jangan salah faham tau ! tu nama nya MENGANJING . haha . xpe-2 kita ada 1 tahun je lagi . haha 
:: hoho aku ada good news tau ! nak tau x ? ABANG CINA yang selama aku minat tu . haha . dy im aku tau . dy mintak maap . dy cakap , sorry kat sek aku selalu kacau kau . haha cm xcya kan ? padahal xde lah selalu dy kacau aku . xpelah janji dy sedar yang aku wujud !! ceh2 . haha :') nak tau x sebab ape aku panggil abg cina ? sbb dy pandai cakap bahase cina sama macam aku . sbb tu lah aku berminat nak kenali dy . hehe 
last last aku dapat jugaaaa .... :'D

Friday, 9 December 2011

dilanda KERINDUAN

  sekarang nie aku dilanda kerinduan . haha suma orang aku rindu .rindu kat kak ziema , kak nanie . rindu nak kacau korang tau . haha .bobot , affa , atul ,ziera ,tipah ,e'e ,erin ,fazreen. geng ngeyit2 korang tu kan rindu tau .haha QUE xtau nape aq rindu sangat kat kau tau . Izyanie pun same  ... haha padahal aku selalu  suka menyakat korang kan  . haha mybe rindu nak sakat korang lagi kot , haha . teringat mase kita makan sama2, tido sama2 , study sama2 , wat toyol sama2 ,bobot je baik . haha mandi sama2 haha . paling xbole lupa ar , mandi sama2 , hahaha .
mokkkkk rindu setengah mati kat kau . haha . farah dayana rindu kau ... mane pegi kau haa? 
Family aku ??  nasib baik dah hang gan korang mase tu kan . haha .happy sangat kuar gan korang . Amirul Irwan sory ye aku selalu kena kan kau . haha . Xyra jangan mara ye . haha . Pakwe kau memang Gedik sikit . haha irsyad gan shasha pun gedik jugak . haha aku gan arep je xgedik tau . nak gedik cmne berkata kata pun tak . haha . bak kata mirul die xde mood so aq just shut my mouth je lah .haha 
ajoy kau nak sangat aq karok kan ? haa , amcam ? haha btw happy sangat2 . tengkayiu yew family ku suma  <3<3
   okay bye nantok sudaaaa . ;")

Monday, 5 December 2011

dalam suka :D ada DUKA :'(

smalm pukul 2pagi baru sampai ruma . penat lah juga . nie nak story pasal wedding semlm . syok habis . haHa   
aku hari khmis dah gerak g KL . singgah ke AU3 terus ke rawang . then , tido sane jelah kan .  malam sabtu ada berarak , mula2 ingat ada pengapit , upenya last2 minute baru nak cari orang . aduh sengal ar dorang nie . suka wat perancangan last2 minute . last2 ibu aku suruh aku gan abg aku je . haa?? gila ke apa aku jadi pengapit ?? xpernah aku wat benda nie . malu , malu , malu . apa boleh wat , tolong jelah kan . aku pakai baju hitam yang baju raya aku tu abang aku pun sama . hahah , sedara aku yang datang suma cakap ,anak beranak . hahaha  mula lah berarak . haha , jalan main slow lagi , aduh penggatin nie , kaku kaki aku tau jalan lambat2 nie . hahah time merenjis, gan aku2 sekali makcik aku renjis kan . haha 
lepas habis je terus aku tukar baju agak rimas jugak lah kan . ahaha , nak makan tup tup nasi dah habis kurang asam btol . haha terpakse lah makan at kedai mamak mlm2 buta nie . haha 
esok nye early moning dah bangun tau . tolng masak lauk penggantin , potong bawang bagai . pukul 11.30 ibu aku panggil suruh siap . aku cakap wat pe nak tukar baju kang baju kotor lak kan . upenya aku kene jadi penggapit lagi ? haha aduh nie yang aku malas , dah lah panas punya le tarik . haha
aku gan abang pun g lah siap , aku gan abang aku dah siap . penggantin pulak blom siap2 lagi tadi . hawaw punya mak andam datang lambat pulak . family aku sume dah mengamuk . haha takopt pulak aku tengok . dah kol 1 penggantin pun kuar , penggantin ckp aku dah mengalah kan penggantin . hahaha lawak gila, haha . then ,penggantin suma dah turun terus berarak . kena jalan slow lagi . haha weather not too good . main HOT lagi tau tak . aku dah berpeluh2 nie, dah habis suma , aku pun dapat makan gan penggantin juga tau . berbulu je cousin aku suma , hahaha dah bergambar suma . aku terus naik atas tukar baju .  dalm pukul 4 cmtu , ribut pulak tibe2 , khemah sume dah nak terbang dah.. kteowg suma dah lari masuk dalam takut mati punya pasal . hahaah.
 then , ujan turun je terus kteorang turun balik . apa lagi mandi ujan ar . simbah2 air sume .air sirap sume dorang g simbah kan . abg aku g simbah air apa tah , mula2 ingat air teh . upenye2 kuah laksa . pehhh , sumpah bau busuk gila . suma dah bau laksa . gan ibu2 aku suma kena . hahaha
aku cepat2 naik ats takot bilik air penuh kang malas nak beratur2 . haha 
lepas mandi , aku dngar pulak ayah aku punya kawan baik dy meninggal . aduh aku kenal pakcik tu. pakcik tu mmang baik  . meninggal sbb xcident .hmmm .mlm tu jgk ayah aku ajak balik . sedihh :'(
minggu lepas kawan ibu aku . nie ayah aku pulak . lepas nie sape pulak .....xpelah kita hanya mampu berdoa . AL-FATIHAHH...........