Tuesday, 29 November 2011

BERHIJRAH

hijrah maksud nya berpindah . maksud lain berubah . btol ke ? aku suka wat andaian sendiri kan . haha :p
aku baru sampai uma malam tadi . agak pnat lah jugak .  cousin aku dah pun hijrah . dari status bujang ke alam perkahwinan . aku bile pulak ? hahaha insyallah kalau uma masih panjang lagi 8 tahun lagi kot . hehe . kita hanya mampu merancang . tuhan yang menentukan sume nya kan . ceh2. yang kelakar nya kan , mase nak nikah tu sepupu aku mengigil satu badan tau . cakap gan tok imam pun tergagap . haha  sampai kan sepupu aku cakap 'aku nikah kan kau dengan...'.kat tok imam tu . tok imam tu cakap , eh asal kau pulak nak nikah kan aku ? kau jangan , kang suma cakap sah melepas kau kang . hahahaha . 
 ruma perempuan dah selesai tinggal uma cousin aku lak . hmmm . mingu nie kena naik kl lagi . aduh msti pnt kan . ada ke patot ,dorang suma suruh aku jadi mak andam ? haa ,gila agak nya . aku sendiri tak make up . nie nak make up kan pengganti plak ? aku tak boleh bayang kan macam mana muka penggantin tu aku keja kan nanti . hahaha   dorang nie saja je nak kena kan aku kan . haiissshhh . 
    aku rindu kat FAMILY aku sume tau . :(  hope dapat jumpa korang nanti keyh . :)  
      mummy SAYANG daddy , atok nenek ,along adk ira, adk ajoy , mok ,fatin ,farahdayana,nafiz jgk. rase2 nya xde yang tertinggal kot . hahaha .  :)      rindu kat budak dorm aku jgk . :) bye . asalamualaikum . 
selamat berbahagia  ;)

No comments:

Post a Comment