Friday, 25 November 2011

mcm xde feeling je . haha

hmmm.. siapa dia dalam hati aku ea ? aku tak faham kenapa xde perasaan rindu langsung aku terhadap dia ?
ya allah kalau dia tau nie . mesti dia sedih kan . jahat ke aku ? aku tak faham apa yang aku nak sebenarnya tau . aku rase aku nie mcm tak serius je dalam hubungan nie . tapi dia ??? aduhhhh....... aku xnak kecewa kan dia tau . lagi2 tahun depan , mesti aku jarang jumpa dia lagi kan . lagi lah aku nie mcm xde perasaan . oh god . aku tak tau cmne aku bleh accept dia in my life  . aku rase mcm time tu aku tak sedarkan diri je , tapi tak kan aku nak luahkan sume nie ? aku tak sanggop kecewa kan dia . aku tau aku banyak kali wat dia kecewa . tapi sekali pun dia tak penah nak mara mara ke apa . dia just silent , seolah olah xde pape yang terjadi pun . dia selalu cakap 'ika jangan tinggal kan fahmi tau'.  hmmmm. mesti korang pikir aku jahat kan . xpelah maybe dah memang jodoh aku kan . nak wat mcm mne  just accept it . :')
 walaupape pun aku try to love him . 

No comments:

Post a Comment