Wednesday, 23 November 2011

sorry , sorry , sorry :(

sebenarnya aku pun tak tau sepupu aku tu nikah minggu nie . minggu depan baru bersanding . 
ingat kan ibu aku balik KL minggu depan je . upenya minggu nie pun nak balik jugak . aduhai !! -,-
xkan lah nak postpone kan pulak kan bak kate nenek . haha   tapi , aku nak sangat hang gan korang tau . rase terkilan sangat kalau xdapat keluar gan korang . nak jugak bagitau ibu aq yang aku xnak ikot . tapi ibu aku kasi ke ? mesti dy pikir aku nak stay gan sape kat ruma kan xkan nak stay alone kot . memang tak lah kan kalau dy wat macam tu . hmmm . kalau aku xnak ikot , aku nak bagi alasan ape ea ? xkan lah reason yang same gan Daddy kot . reason tu aq dah pakai buang daa , boleh dikata kan dah basi daaa . hahaha :p
 xpe xpe at least aku try kan . :') 
 mintak mintak ibu aku kasi lah kan . . . .  . .    
one more thing kan , minggu nie cite hindustan best tau , melepas lah aku lagi kali nie .. :((



No comments:

Post a Comment