Wednesday, 23 November 2011

Tikus! tikus! tikus!

tak suka tak suka . 
 amboi mentang2 le aku jarang stay kat ruma sejak aku dah duduk kat hostel nie , suka suka hati korang je ea bawak sdara mara korang tidur kat bilik aku . nasib baik kau comel tau , nak bunuh pun ada rase simpati lagi .   haa , sekarang rasyiqah is coming !! no more simpolan tu lagi . nasib baik lah tadi aku kemas bilik aku tau . kalau tidak ...........   memang aku tidur gan korang jelah kan .... ishhhhh !!
nak buang kau sekor pun macam nak roboh ruma tau . pandai kau main kejar kejar kan . .. walaupape pun awak tetap comel , macam nak pelihara pun ada tau . hahaha     yang penting jangan masuk kat bilik aku lagi keyh honey . :) nak melawat tu boleh lah . hahahaha 


No comments:

Post a Comment