Friday, 9 December 2011

dilanda KERINDUAN

  sekarang nie aku dilanda kerinduan . haha suma orang aku rindu .rindu kat kak ziema , kak nanie . rindu nak kacau korang tau . haha .bobot , affa , atul ,ziera ,tipah ,e'e ,erin ,fazreen. geng ngeyit2 korang tu kan rindu tau .haha QUE xtau nape aq rindu sangat kat kau tau . Izyanie pun same  ... haha padahal aku selalu  suka menyakat korang kan  . haha mybe rindu nak sakat korang lagi kot , haha . teringat mase kita makan sama2, tido sama2 , study sama2 , wat toyol sama2 ,bobot je baik . haha mandi sama2 haha . paling xbole lupa ar , mandi sama2 , hahaha .
mokkkkk rindu setengah mati kat kau . haha . farah dayana rindu kau ... mane pegi kau haa? 
Family aku ??  nasib baik dah hang gan korang mase tu kan . haha .happy sangat kuar gan korang . Amirul Irwan sory ye aku selalu kena kan kau . haha . Xyra jangan mara ye . haha . Pakwe kau memang Gedik sikit . haha irsyad gan shasha pun gedik jugak . haha aku gan arep je xgedik tau . nak gedik cmne berkata kata pun tak . haha . bak kata mirul die xde mood so aq just shut my mouth je lah .haha 
ajoy kau nak sangat aq karok kan ? haa , amcam ? haha btw happy sangat2 . tengkayiu yew family ku suma  <3<3
   okay bye nantok sudaaaa . ;")

1 comment: